Gyakori kérdések

Kik vagyunk? Szebbnél-szebb klubkártyák sokasága van forgalomban, lehet pontokat gyűjteni, meg levásárolni, kedvenc boltunk saját klubkártyáját is magunkkal cipeljük. Ez mind szép és jó, de 2 gyermekes családanyaként pontosan tudom, hogy gyerek mellett minden forint megtakarítás mennyire fontos. Így megalkottuk Magyarország első, kifejezetten CSALÁDOSOK számára készült ÖRÖK érvényű klubkártyáját, amivel egész évben 5-50% kedvezményeket kaphatunk. Azon dolgozunk, hogy minden olyan területen tudjuk használni, ami a mindennapi vásárlásokat megkönnyíti és több marad ott, ahol a leginkább szükség van rá. Aqua-, kaland-, élményparkok, játszóházak, ruha- és cipőboltok, játék- és könyvesboltok, baba-, gyermek- és családi fotózás, családbarát szállodák, sportboltok és sportfelszerelés, egészség, múzeumok, bútorboltok és lakberendezés, szülinapi helyszínek, oktatás, papír- és irodaszer… egyszóval minden, ami a gyermekek mellett szóba jöhet.  A kártya ÖRÖK érvényű, de a partneri kör folyamatosan bővül országszerte, így egyre több helyen tudod használni a kártyát! IGÉNYELD MOST és élvezd az egész családnak járó előnyöket!

Milyen partnerek csatlakoztak? A partnerek száma folyamatosan bővül, a honlapon az elfogadóhelyek alatt minden partnert feltöltünk. Érdemes újról-újra visszatérni, vagy ami a legbiztosabb feliratkozni hírlevelünkre, mert így biztos nem maradsz le az újonnan csatlakozott partnereinkről. Válogatott partneri körrel dolgozunk, a minőség és megfizethetőség, valamint megbízhatóság alapkövetelmény.

Meddig érvényes a kártya? A kártyát csak egyszer kell igényelni, örök érvényű. Nagy előny, hogy a partneri kör azonban folyamatosan bővül, így korlátlanul élvezheted a kártya nyújtotta előnyöket.

Mennyibe kerül? INGYENES, csak a kártya postázási díját kell fizetned (410 Ft) előreutalással.

Hogyan érvényesíthetem a partnereknél a kártyámat? A partnereink Kölyökbirodalom családi klubkártya elfogadóhely matricát is kihelyeznek a boltokban. Ha boltban vásárolsz, a pénztárnál való fizetéskor felmutatod, s máris jóváírják a kedvezményeket. Ha webshopban vásárolsz, akkor a kártya sorszámát kell beírni a megjegyzés rovatba. A kedvezmények mértéke minden cégnél más, ezt a különböző tevékenységi körök alatt pontosan megtalálod a leírásokkal egyetemben.

Mennyi időn belül kapom meg a kártyámat? A kártyaigénylés után, kérjük utald át az egyszeri kezelési költséget, beérkezést követően kb. 2-4 napon belül küldjük is a kártyádat.

 INGYENES KÁRTYAIGÉNYLÉS – KLIKK IDE