Danubius Health Spa Resort Bük ****

Danubius Health Spa Resort Bük ****

A bükfürdői all inclusive DHSR Bük szálloda a korlátlan fogyasztás élményét és a választás szabadságát nyújtja minden korosztálynak – gasztronómiában, sportban, wellness kényeztetésben és vízi attrakciókban. Terülj asztalkám reggeltől estig uzsonna bárral, gyümölccsel, egészséges és gyermekeknek való kínálattal. Szabadidős elfoglaltságokról izgalmas animációs programok gondoskodnak, a mozgás örömét csoportos és egyéni fitness ajánlatok kínálják szárazon és vízben, gimnasztika teremben vagy a szálloda kertjében.

A felnőtteknek kialakított szauna és fürdővilág mellett, a gyerekeket pancsoló és élménymedencék, tini és kamasz játéktermek, új bowling és minigolfpályák várják.

Gyermekekkel érkező vendégeink részére összenyitható családi szobák, babaágy, pótágy, gyermek ágynemű, gyermek köntös, fürdetőkád, fellépő, WC szűkítő, bili biztosítja a teljes körű kényelmet.

Kedvezmény mértéke: 15%.

A 15% kedvezményt írásban visszaigazolt foglalásra biztosítja a szálloda, ami közvetlenül a szálloda weboldaláról történt vagy a hotel foglalási részlege által igazolt vissza. A foglalásnál a kártyaszámot feltétlenül add meg! A 15% kedvezmény a visszaigazolt szolgáltatások idegenforgalmi adó nélküli végösszegéből adható. Egy foglaláshoz csak egy kártyatulajdonos kártyája használható fel. A kártya adta kedvezmény semmilyen más kedvezménnyel nem összevonható (kivéve gyerekkedvezmény és a csomagban foglalt ingyen éjszakák) és pénzre nem váltható.

 

Cím: 9740 Bük, Európa u.1.

Tel: 06 94 889 416, E-mail: bul.reservation@danubiushotels.com

Web: danubiushotels.com/buk

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names