Kisvakond Családi Napközi – az egyetlen Csana Óbuda szívében

Kisvakond Családi Napközi – az egyetlen Csana Óbuda szívében

Meghitt, családias környezetben, csendes, de mégis kiválóan megközelíthető helyen várjuk a bölcsődés korú gyerekeket, 6 hónapostól 4 éves korig. Fiatal és vidám gondozónők, stresszmentes környezet, saját kert, a betegségeket megelőző sószoba, foglalkozások, angolóra, sok zene és tánc, rengeteg szabadlevegős program. Nálunk a könnyedség és vidám hangulat mindig ott van a levegőben, és fő célunk, hogy a gyerekeknek azt biztosítsuk, amire leginkább szükségük van: szeretetteljes és vidám játékot kortársaik körében.

Ilyen közegben a kicsik hamar megtanulnak beszélni, önállóan étkezni, fürdőszobát használni. A Kisvakondban a félénk gyerekek is hamar feloldódnak, és gyakori, hogy a nap végén még maradnának. A szülők sokszor kifejezik bizalmukat és elégedettségüket azzal, hogy egy-két év elteltével a kistestvért is ránk bízzák, illetve az időközben már óvodás gyerekek is rendszeresen visszajárnak hozzánk nyaranta.

Finom és tápláló ételek, sok gyümölcs és zöldség, hangulatos rendezvények, profi fotók, és nagyon versenyképes árak. Részletes információk és rengeteg fotó a honlapon (www.kisvakondbolcsi.hu), facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/kisvakondbolcsi) és flickr.com albumunkban (https://www.flickr.com/photos/kisvakondbolcsi/sets/with/72157648667985823).

Előzetes foglalás javasolt, bizonyos időszakokban várólistával dolgozunk.

Cím: 1032 Budapest, Kenyeres u. 10.

Kedvezmény mértéke: havidíj 10%, tábor 15%

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names