Bodor Major Lovas- és Szabadidőpark, Dunakanyar

Bodor Major Lovas- és Szabadidőpark, Dunakanyar

A Bodor Major a Szentendrei-szigeten, Budapesttől 30 km-re található, 50 hektáron elterülő hatalmas lovas farm és szabadidő park.

Egyénileg vagy csoporttal látogatva is minimum 2 óra sétát érdemes rászánni a majorra, gyermekekkel pedig még ezek után is igazán nehéz dolog a hazaindulás.

A belépőjegy megváltása után szinte kötelező program az állatpark és a lovas istállók felfedezése. Zöld parkon keresztül, tavak, karámok és istállók között visz az út.

Fűre lépni szabad!

Élményszerű a természet közelsége, a távoli hegyek látványa, idilli a nyugalom. Bódítóan oxigén dús a levegő, tisztán érezni a virágok, a szalma vagy akár a Duna illatát is.

Nem múzeum!

A major egy önfenntartó családi gazdaságként funkcionál, ahol a látogató könnyen a mindennapi történések között találja magát: legyen az istállótakarítás vagy akár egy csikó születése; itt egy traktor jön, ott fát ültetnek vagy levendulát szüretelnek.

Nem véletlen, hogy a Bodor Major családi programként és gyermek táborként tökéletes választás, mint ahogy az sem, hogy ilyen helyszínre vágynak a házasulandó fiatalok, a különleges rendezvényhelyszínt kereső cégek és a külföldről hazánkba látogató turisták.

Helyet adunk az élményeknek!

Az 50 hektáron elterülő majorban akár el is lehet tévedni, de térkép segít az eligazodásban. A főparkolóból egyenesen a magyaros ízeket kínáló teraszos Kemencés Csárdához érkezünk, közelében egy fedett lelátóval rendelkező lovas bemutató pályával. Érkezés előtt érdemes ránk telefonálni, tartunk-e éppen lovas bemutatót.

Innen a központból el sem lehet téveszteni a kalandparkot vagy a játszóteret, de a további látnivalók már komolyabb felfedezést igényelnek. Hamarosan egy újabb teraszos étterem, a Pajta Kocsma olvad be a parkba, innen pedig már egyenes út vezet a major lovas életének központjához: karámok, istállók, lovarda, ugrató pálya, klubház várja a lovak és lovaglás szerelmeseit. Egy hatalmas füves sportpálya, szabadtéri tornapálya, streetball és tollaslabda pálya a szabadidő eltöltésének változatos módjait kínálja. A közelben, a nyárfák alatt lapulnak meg jurtáink, mint alternatív szálláshelyek, de találni itt kempingezésre alkalmas területet is.

A major lovas kocsival is kényelmesen bejárható, sőt az útvonal kiegészíthető egy kis kitérővel a major saját dunai kikötőjéhez, ill. a Váci Komphoz.

További információ: www.bodormajor.hu

Kedvezmény mértéke: 10% a Major Éttermében, a Kemencés Csárdában, minden fogyasztásból

Kapcsolat

Bodor Major Lovas- és Szabadidőpark

2021 Tahitótfalu, Szentendrei-sziget

Hrsz.091.

GPS: N47°46′ – E19°6′

Bodor Szabadidőpark

Megközelítés:

Budapest irányából a 11-es számú főúton, majd Tahitótfalu központjában a Duna hídon át a Szentendrei-szigetre a Váci Rév felé, végül Tahitótfalut elhagyva 1,5 km után forduljon balra. A 2-es számú főút felől a Váci Révvel átkelés a Szentendrei-szigetre, majd 1 km után forduljon jobbra.

Telefon: +36-26-585-005; +36-30-544-2233

Fax: +36-26-585-006

E-mail: info@bodormajor.hu

Nyitva tartás: egész évben

A major és állatparkja hétfőtől vasárnapig 10:00 – 16:00 óra között látogatható egyéni és csoportos vendégek számára. Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges.

Éttermünk és szálláshelyünk nyitvatartási ideje szezonálisan ettől eltér, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names