Tisza Balneum Hotel****

Töltődjön fel a vadregényes Tisza-tó partján!

A Tisza-tó félszigetén fekvő Service4You Hotel Management Company által üzemeltetett Tisza Balneum Hotel**** kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Budapesttől az M3-as, illetve a 33-as úton megközelítve másfél órányira, Debrecen város repterétől a szálloda 70 kilométerre található.

A Tisza Balneum Hotel közvetlenül a víz partján található. A szállodakomplexumot egy háromszintes 51 szobás főépület és 9 különálló kétszintes ház alkotja, ahol további 18 lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda¬komplexum egy 1,8 hektáros területen helyezkedik el.

A szállodához tartozó parkban gépkocsi parkoló, a tó partján csónakkikötő, napozó és horgászstégek állnak a vendégek rendelkezésére.

A Spa részben található belső és kültéri medencék, szaunák, gőzfürdő, jacuzzi és fittness terem egyedülálló relaxációs élményt nyújt vendégeinek, hiszen a csend és a természet közeli környezet, a nyugalom harmóniája és az intenzív kikapcsolódás feltételeit teremtik meg.

A négycsillagos szálloda ideális helyszínt és pontos szervezést biztosít minden esetben a különféle rendezvények számára, legyen szó konferenciáról, kiállításról, családi ünnepségről, esküvőről vagy szakmai workshopokról.

A konferenciákra és egyéb rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fős és egy 120 fős szekcionálható különterem várja.

A földszinten található rendezvénytermeink kiváló helyszínei különböző tréningeknek, értekezleteknek, báloknak, céges rendezvények. Üzleti találkozók, partner partik lebonyolítására, zártkörű megbeszélések, csapatépítő tréningek megrendezésére elegáns és minden igényt kielégítő választás.

A rendezvények sikeres megvalósítását korszerű technikai berendezésekkel, és szakértő személyzettel garantáljuk. Az alap technikai berendezéseken túl – igény szerint – a legmodernebb eszközökkel emeljük az esemény színvonalát.

A 150 személyes Platán Étterem nemzetközi konyhával, Tokaj környéki borokkal, tóparti hangulatos 100 fős terasszal várja vendégeit, ahol a vacsorája elköltése közben megcsodálhatja a kivételesen gyönyörű tiszai naplementét.

Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén, Magyarországon egyedülálló élménypark épült Kalandsziget névre keresztelve.

Ezen kívül folyamatosak az újítások a szállodában. 2015 tavaszán átadásra került a már ismerősen csengő MóKaland játszóház a Tisza Balneum Hotelben is. A fejlesztés olyan további elemeket tartalmazott, mint a család- és bababarát szolgáltatások fejlesztése, valamint az étterem és szobák gyerekbaráttá tétele. A Tisza Balneum Hotel törekszik arra, hogy a nagycsaládosak is úgy kapcsolódhassanak ki a vadregényes Tisza-tó partján, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésükre álljon.

Kedvezmény mértéke: 10 %

Tisza Balneum Hotel

5350 Tiszafüred, Húszöles út 27.

Tel: +36 59 886 200

E-mail: reservation@balneum.hu

Weboldal: www.balneum.hu

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names