The Cake.hu – egyedi tortakészítés

The Cake.hu – egyedi tortakészítés

Molnár Zsuzsinak hívnak és azt gondoltam írok pár sort magamról, hátha tudni szeretnéd ki készíti gyermeked születésnapi tortáját, esküvőd egyik látványosságát, vagy épp kedvesed Valentin napi meglepetését.

A desszertek szeretete, mint legtöbbünknél, nálam sem új keletű dolog. Nagymamámnak köszönhetően már kisgyermekként rajongtam a békebeli házi süteményekért, rengeteget tanulhattam és tanulok a mai napig tőle.

Közel tíz évig dolgoztam vezető légiutas-kísérőként és bár sok szép helyen járhattam, és nagyon klassz kollégákkal hozott össze a sors, de gyermekem születésénél mégis el kellett gondolkodnom:

merre tovább?!

​Kézügyességemben és konyhai tapasztalatomban bízva vágtam bele az első komolyabb design torta elkészítésének, melyet egy barátunk születésnapjára vittünk. Nem várt sikert aratott a “mű”, így a hobby sütögetést lassanként felváltották a komolyabb képzések és a cukrásziskola. Nem kellett sok idő, hogy teljesen szerelmes legyek a munkámba, a gyereknevelés mellett minden időmet tanulással és

Gyakorlással töltöttem, igyekeztem a legjobb külföldi mesterektől ellesni a szakma fortélyait.

Igaz ugyan, hogy még nekem is rengeteget kell tanulnom, fejlődnöm, de amit tudok és amiben hiszek, azt megpróbálom átadni Nektek a legjobb képességem szerint egy torta, vagy egy tanóra formájában.

Fogadjátok tőlem szeretettel! 🙂

Molnár Zsuzsi

alias

Suzy Miller

Kedvezmény mértéke: 10%

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names