Pátria Irodaszer

A Pátria nyomda Zrt. tevékenységét több mint 120 éve kezdte meg, s mára az ágazat egyik vezető vállalatát töretlen fejlődés jellemzi. Tevékenységi körönként – irodaszer kereskedelem, nyomdaipari szolgáltatás, értékesítés – 3 divízióból áll.

Irodaszer Divízió

Nyomtatvány, papír-írószer és irodaszer nagy-, és kiskereskedelmi tevékenységünket országos szaküzlethálózatunkon és központi raktárbázisunkon, valamint területi képviselői szervezetünkön keresztül végezzük.

Szaküzleteink egy része Budapesten működik, míg a többi üzlet főképp a megyeszékhelyeken található.

A Pátria Nyomda Zrt. a kezdetektől arra törekedett, hogy a magas színvonalú, közel 2000 fajta saját gyártású nyomtatvány mellett, vásárlói megtalálhassanak minden jó minőségű, praktikus és hasznos iroda-, és iskolaszert, biztosítva a teljes papír-írószer választékot, valamint a fejlődés élvonalát képviselő kellékeket a közel 20 000 cikkszám között. A csúcskategóriájú termékek mellett az alacsonyabb áru, de megbízható minőségű megoldások is szerepelnek kínálatunkban.

A megrendelések országos hálózatunk bármely tagjában átvehetőek, vagy 24-48 órán belül kiszállításra kerülnek.

Jelenleg a következő kiemelt nemzetközi márkák képviseletét, forgalmazását látjuk el Magyarországon: Cello, Centrum, Clairefontaine, Durable, ErichKrause, Exacompta, InfoNotes, Novus, PébéO, Prosper Art, Truly, BiOffice, Staedtler. Természetesen további neves gyártók termékkínálatát is biztosítjuk (bővebb információ a http://irodaszer.patria.hu oldalon a termékeink menüpontban).

Mindezek mellett – az ügyviteli nyomtatványok előállításának egyik specialistájaként – egész Magyarországon szolgáljuk ki az igényeket.

Marketing

Értékesítési tevékenységünket különféle marketing tevékenységgel is támogatjuk, mint például:

Kreatív és művészeti katalógus

Iskolaszezoni katalógus

Naptár -, ajándék és játék katalógus

Elektronikus hírlevelek

Országos rendezvények

Egyedi promóciók

Aktuális eseményekről, kiadványokról a http://irodaszer.patria.hu hírek menü pont alatt talál tájékoztatást.

Kedvezmény mértéke: 10%

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names