Book Bistro: Gasztrokultúra ajándékba

Book Bistro: Gasztrokultúra ajándékba

A gasztronómia és a kultúra élmény. Együtt pedig még mindig az egyik legszebb és legpraktikusabb ajándék. A gasztro könyves és filmes webáruházban, használd ki, hogy nem a karácsonyi kapkodásban kell boltról boltra rohangálnod. Egy szép szakácskönyvnek vagy egy kulináris filmnek örül, aki kapja, és örülhet, aki adja, mert azonnal apropót teremt egy újabb közös élményhez, egy következő találkozáshoz: a könyv vagy éppen a film ihletet ad egy ínycsiklandó vacsorához.

A Book Bistro online gasztrokönyvesbolt: a szakácskönyvek mellett kulináris regényekkel, szakácsfilmekkel, gasztroprogramokkal és ínyenc tanfolyamokkal. Lehetőség szerint idényjelleggel, primőr áruval. Mautner Zsófitól Heston Blumenthal-ig vagy éppen az Őfelsége pincére voltam-tól az A nagy zabálásig minden ízlésnek megfelelően lehet szemezgetni a gasztrofinomságok között.

Ajánljuk mindenkinek, aki rajong a gasztronómiáért, a minőségi és szép ételekért, a róluk készülő könyvekért, képekért, filmekért. Élvezheti bárki, aki szeret szagolni, birtokolni, fogni, nézni, érezni. A Book Bistro egy válogatás a legjobb és Magyarországon elérhető magyar és angol nyelvű gasztrokönyvekből és kulináris filmekből. Érdemes rendszeresen benézni, keresgélni, nézelődni, lapozgatni, na és persze fogyasztani, ha tetszik, mert folyamatosan bővül az “étlap”.

Kedvezmény mértéke: 10%

Weboldal: www.bookbistro.hu

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cheap domain names